woensdag 26 augustus 2015

" Pasta di Papa"

Dit is een goddelijke spaghetti, de lekkerste die je ooit hebt gegeten en heel verrassend met maar heel weinig ingrediënten nl.

Voor 3 volwassenen:
1 grote ui gesnipperd
3 tenen knoflook fijngesneden
blikje tonijn

6 ansjovisfilets heel fijn gesneden
ca. 17 olijven in plakjes gesneden
pakje slagroom
peper ( geen zout, ansjovis is zout genoeg )
400 gram spaghetti


Je bakt de ui glazig in 2 eetlepels olijfolie met peper naar smaak, dan bak je de knoflook mee, voeg de olijven toe en de ansjovis, tonijn, ca. 4 minuten roeren en zachtjes bakken.

Kook de spaghetti ( spaghetti doormidden breken van te voren ) 5 minuten, giet het af en laat een beetje aanhangend water in de pan. Voeg de gebakken ingrediënten toe laat het op een zacht pitje nog 3 minuten staan en roeren. Tot slot kan de slagroom erdoor. Schep het op 3 voorverwarmde borden en bestrooi het met peper. Geef er een (rucola) salade bij en eet smakelijk.

Geen ruzie maken over het laatste restje:)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten