zaterdag 12 september 2015

Verantwoorde kaasstengels op basis van geitenkaas en havermout



Deze kaasstengels komen ook uit het kookboek van de voedselzandloper, zo kun je s 'avonds op de bank met een glas wijn ook verantwoord snacken.

Je hebt nodig: 100 gram havermout, 2 eetlepels lijnzaad, 100 gram geraspte geitenkaas en 1 ei.

Oven voorverwarmen op 100 graden. In een kom de havermout met lijnzaad en kaas mengen, ei erdoor en kneden.

Tussen 2 vellen bakpapier uitrollen tot een plak van 30 bij 15 centimeter en 3/4 cm dik, in repen snijden van 1,5 cm breed en 15 cm lang.
Bak de kaasstengels in het midden van de oven in 15 minuten goudbruin en gaar. Laat de stengels op de bakplaat afkoelen. Ze zijn lekker.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten