maandag 27 juli 2015

Mediterrane champignonlunch



Even weer iets anders als lunch!


doos champignons

3 uien
2 tenen knoflook
2 eetlepels zongedroogde tomaten in stukjes
koffielepel rozemarijn
koffielepel Italiaanse kruiden
peper en zout
scheut balsamicoazijn

Snijdt de uien en knoflook klein en bak dit in 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan samen met de kruiden en zongedroogde tomaatjes voor een paar minuten op zacht vuur.
Daarna de gesneden champignons toevoegen en meebakken ca. 5 minuten.
Peper, zout en een scheut balsamicoazijn toevoegen, het vuur uit doen en 20 minuten laten staan. Wil je het lauwwarm dan even afdekken met aluminiumfolie.
Lekker op een bedje van veldsla en een plak bruschetta erbij.

Dit recept is van het boek Weten van (h)eerlijk eten deel 2 http://rinekedijkinga.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten