dinsdag 20 januari 2015

Rode bietensalade



Dit is zo heerlijk en zo makkelijk te maken. Ik ben dol op salades, we eten het minstens 4x per week. Heb je tijd maak het dan een uur eerder want dan trekken de smaken er lekker in.Voorverpakte rode bieten, 1 zoetzure appel, 1/4 pakje witte kaas, 1 rode ui en walnoten.
Snijdt de bieten, appel en ui in dunne plakjes, meng het in een schaal, roer de dressing erdoor en verkruimel de witte kaas en breek de walnoten erboven.

Dressing:
olijfolie, balsamico azijn, mosterd, honing en citroensap1 eetl. azijn, 6 eetlepels olie, drupje honing, tl. mosterd en scheutje citroensap roer dit goed en giet naar behoefte over je salade.Tip maak een grotere hoeveelheid dan heb je de dressing voor een volgende salade al klaar staan in de koelkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten