Goed gelukt! |
Lekker met aardappelen in de oven met zeezout, Provençaalse kruiden en olijfolie |
Het loof eraf geknipt en droog gewreven. Ja en dan gaan voor het lekkerste recept, dus zoeken op internet en ik ga voor geroosterde bieten. Lekker makkelijk je hebt er geen omkijken naar.
Neem even veel velletjes aluminium folie als bieten. Leg op elk velletje een biet.
Vouw de pakketjes dicht en leg ze in de oven. Laat de bieten gedurende een uur gaar roosteren.
Haal de bieten uit de oven en verwijder het aluminium folie. Het vel stroop je er nu heel gemakkelijk af met je duim. Als ze te heet zijn, laat je ze eerst even afkoelen.
Snij de ontvelde bieten in parten en leg ze in een schaal.
Besprenkel het met een beetje olijfolie en breng ze op smaak met wat peper en zout.
Verkruimel de feta over de geroosterde bieten en garneer het geheel met een takje tijm.
Serveer de bietjes met feta warm of koud.
Bron
Geen opmerkingen:
Een reactie posten