donderdag 10 december 2015

Zoete puntpaprika met gourgette, tonijn en geitenkaas in de oven.







Er worden best wel vaak wat groentes weggegooid hier en dat is zo zonde. Dus ik ben de koelkast ingedoken op zoek naar spullen die op moeten.


Dus lag er op het aanrecht een zak met 5 zoete puntpaprika's, 1 courgette, 1 bos uitje, 2 ansjovisfilets, laatste olijven, 1 dikke ui en  2 rolletjes  zachte geitenkaas ( houdbaar tot morgen ) voeg daar het laatste beetje geroosterde pijnboompitjes, 2 tenen knoflook aan toe met een blikje uitgelekte tonijn en je hebt een heerlijke maaltijd.

De paprika's halveren en zaadlijsten eruit halen, dit leg je in een met olijfolie ingevette ovenschaal met wat zwarte peper en zout.
In de pan bak je de knoflook, ui en bos ui, zwarte olijven en de met een kaasschaaf gesneden courgette, zout, peper, rozemarijn en oregano toevoegen, ansjovis en tonijn erdoor scheppen en een klein blikje tomatenpuree.

Dit schep je op de paprika's en dan de geitenkaas erover en tot slot de pijnboompitjes.

Lekker met ciabattabrood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten