Wat hebben we nodig:
5 plakjes bladerdeeg, 6 roma tomaten, 3 eieren, 2 el crème fraîche, 1 theelepel gedroogde rozemarijn,150 gr geraspte oude kaas , 50 gr couscous en 2 rode uien
Tomaten in plakken snijden, vocht eruit laten lekken (bijv. op keukenpapier leggen). Eieren loskloppen met crème fraîche, tijm, mespunt suiker, 1 tl zout en peper en de kaas. Ingevette taartvorm of ovenschaal met bladerdeeg bekleden. Couscous over deegbodem strooien (om vrijkomend vocht te absorberen). Ui ringen over deegbodem verdelen, tomaatplakken erop leggen. Ei/kaasmengsel in taartvorm schenken (egaal verdelen). Taart in ca 30-35 minuten gaarbakken in de oven.
Lekker met een salade.
5 plakjes bladerdeeg, 6 roma tomaten, 3 eieren, 2 el crème fraîche, 1 theelepel gedroogde rozemarijn,150 gr geraspte oude kaas , 50 gr couscous en 2 rode uien
Tomaten in plakken snijden, vocht eruit laten lekken (bijv. op keukenpapier leggen). Eieren loskloppen met crème fraîche, tijm, mespunt suiker, 1 tl zout en peper en de kaas. Ingevette taartvorm of ovenschaal met bladerdeeg bekleden. Couscous over deegbodem strooien (om vrijkomend vocht te absorberen). Ui ringen over deegbodem verdelen, tomaatplakken erop leggen. Ei/kaasmengsel in taartvorm schenken (egaal verdelen). Taart in ca 30-35 minuten gaarbakken in de oven.
Lekker met een salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten