Ontbijt: groene smoothie bestaande uit handvol spinazie, 2 stengels bleekselderij, 2 sinaasappels, 1 appel en 1 banaan met een theelepellijnzaad en de blender vullen met de groente en fruit en 1/3 water.
Lunch: 2 meergranen beschuiten ( Lidl is 0,30 cent goed koper dan AH) met zelfgemaakte humus, spinazieblaadjes, schijfjes komkommer, zongedroogd tomaatje in reepjes, zwarte olijven en peper uit de molen. Heerlijk en verzadigd echt voor een aantal uren.
Tussendoor: ik was even een paar uur aan het werk ( open huizen route ) en had een handje paranoten mee vergeten iets te drinken.
Diner: Oh zo lekker en super eenvoudig om te maken kokos curry met naan brood.
recept kokos curry
Benodigdheden:
1 uit, 1 teen knoflook, een paar zongedroogde tomaatjes, 1 eetlepel (geraspte) verse gember, 1 pot kikkererwten ( uitgelekt vocht bewaren misschien heb je het nodig ), 1 blik kokosmelk, beetje citroensap, een flinke hand bladspinazie, verse koriander naar smaak , 1/2 theelepel chilivlokken en
1 theelepel gemberpoeder.
1 theelepel gemberpoeder.
1. Fruit de ui en knoflook even, voeg vervolgens de zongedroogde tomaatjes, gember (ook het gemberpoeder) en chilivlokken toe. Bak mee.
2. Voeg nu de kikkererwten en de kokosmelk toe en laat lekker pruttelen.
3. Voeg nu het citroensap en de spinazie toe en verwarm goed door.
4. Serveer met naan brood en koriander.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten